Taakomschrijving

Hoewel het gebouw recent is opgeknapt moet er aan het buitenterrein nog veel werk worden verricht. Er is een begin gemaakt met het op orde brengen van de groenvoorzieningen, en inrichting van het terrein, maar er moet nog het nodige gebeuren. Daarnaast dient de bestaande beplanting verzorgd te worden, en regelmatig onkruid verwijderd. Verder vragen de buitenvolières het nodige onderhoud, en dient de afwatering van het terrein op diverse plekken verbeterd te worden.

Functie-eisen

Er wordt geen opleiding vereist, maar uiteraard komen ‘groene vingers’ en twee rechterhanden zeer goed van pas.

Tijdsbesteding

De meeste van onze vrijwilligers werken een vast dagdeel per week. Maar het tuinwerk wordt bij voorkeur afgestemd op de beschikbaarheid van de overige klussende vrijwilligers, zodat er gezamenlijk projecten uitgevoerd kunnen worden.

Wij bieden

Een gezellige atmosfeer en de uitdaging om met een beperkt budget toch een mooi resultaat te creëren, waardoor mens en dier in een prettige omgeving kunnen vertoeven, en het buitenaanzicht van het Vogelhospitaal sterk wordt verbeterd. Er is een begin gemaakt met een vogelvriendelijke tuin, die uiteraard nog uitgebreid kan/moet worden en de nodige verzorging vraagt.

Geïnteresseerd?

Heb jij interesse? Bel dan 023-5255302 en vraag naar Wiebe Boomsma of Maria Elisa Hobbelink om een afspraak te maken, we zitten aan de Vergierdeweg 292 in Haarlem (vlakbij Spaarndam). Je kunt ons ook een bericht sturen via het contactformulier.