Taakomschrijving

We zijn in 2019 gestart met de aanleg van een nieuwe tuin, in 2020 hebben we een heel stuk toegevoegd. We hebben beton verwijderd en leggen nu een paradijsje aan met hoge biodiversiteitswaarde, ook hebben we vele geveltuintjes toegevoegd.
Dat moet natuurlijk allemaal verzorgd worden, daarom werken een aantal dagdelen per week met een tuinploeg vrijwilligers om dit allemaal te laten groeien en bloeien.

Functie-eisen

Er wordt geen opleiding vereist, maar uiteraard komen ‘groene vingers’ en twee rechterhanden zeer goed van pas.

Tijdsbesteding

De meeste van onze vrijwilligers werken een vast dagdeel per week. Maar het tuinwerk wordt bij voorkeur afgestemd op de beschikbaarheid van de overige klussende vrijwilligers, zodat er gezamenlijk projecten uitgevoerd kunnen worden.

Wij bieden

Een gezellige atmosfeer en de uitdaging om met een beperkt budget toch een mooi resultaat te creëren, waardoor mens en dier in een prettige omgeving kunnen vertoeven, en het buitenaanzicht van het Vogelhospitaal sterk wordt verbeterd.

Geïnteresseerd?

Heb jij interesse? Bel dan 023-5255302 en vraag naar Wiebe Boomsma of Maria Elisa Hobbelink om een afspraak te maken, we zitten aan de Vergierdeweg 292 in Haarlem (vlakbij Spaarndam). Je kunt ons ook een bericht sturen via het contactformulier.