Het Vogelhospitaal ontvangt slechts beperkt subsidie van de gemeenten, hiermee wordt ongeveer een derde van de begroting gedekt. Voor de rest van de begroting is het Vogelhospitaal dus afhankelijk van donateurs en sponsoren.

Wil jij ons helpen? Iedere bijdrage is welkom. Met de donaties kan het Vogelhospitaal de vogels voorzien van medische hulp,verzorging, voedsel, medicijnen en tevens investeren in onderzoek en materialen. Hierdoor kunnen de vogels die bij het Vogelhospitaal binnen komen optimaal revalideren, waarna zij weer vrijgelaten kunnen worden in de natuur.

Je kunt op 4 manieren geld overmaken:

  • rechtstreeks via je bank door middel van een overboeking aan Stichting Vogelrampenfonds IBAN NL73 INGB 0000 199 399 onder vermelding van donatie
  • door middel van een overeenkomst periodieke schenking. Door deze schenkingsovereenkomst zijn je giften aan Stichting Vogelrampenfonds volledig aftrekbaar in Box 1 van de inkomstenbelasting. Door deze aftrek ontvang je al snel een derde tot de helft van jouw gift van de belastingdienst terug. Het jaarlijkse vaste bedrag en de minimumlooptijd van 5 jaar zijn voorwaarden van de belastingdienst. Het afsluiten van de overeenkomst is gratis, een notariële akte is niet meer nodig. Je kunt hier het formulier downloaden. Voor meer informatie over schenkingen kun je contact opnemen met het bestuur.
  • via onderstaande QRcode. Je kunt de QRcode scannen met de Ideal app, met de camera van je mobiele telefoon of tablet, of met sommige mobiel bankieren apps. Het bedrag staat standaard op €25, maar dit kun je zelf aanpassen.
  • tenslotte kun je een donatie doen via onderstaand formulier:

Bedrag