Het Vogelhospitaal ontvangt slechts beperkt subsidie van de gemeenten, hiermee wordt ongeveer een derde van de begroting gedekt. Voor de rest van de begroting is het Vogelhospitaal dus afhankelijk van donateurs en sponsoren.

Wil jij ons helpen? Iedere bijdrage is welkom. Jaarlijks vangt het Vogelhospitaal ongeveer 4000 vogels op. Met de donaties kan het Vogelhospitaal de vogels voorzien van medische hulp, verzorging, voedsel en medicijnen. Hierdoor kunnen de vogels die bij het Vogelhospitaal binnen komen optimaal revalideren, waarna zij weer vrijgelaten kunnen worden in de natuur.

Eenmalige donatie.

Rechtstreeks via je bank door middel van een overboeking aan Stichting Vogelrampenfonds IBAN NL73 INGB 0000 199 399 onder vermelding van donatie.

Via een QRcode. Je kunt de QRcode scannen met de Ideal app, met de camera van je mobiele telefoon of tablet, of met sommige mobiel bankieren apps. Het bedrag staat standaard op €25, maar dit kun je zelf aanpassen.

Overweeg je €1000 of meer aan het Vogelhospitaal te geven? Natuurlijk kun je dat ook gewoon overmaken via de bank, maar dan hebben wij geen contactgegevens. Voor meer informatie over een grote gift, lees hier verder

Als je je gegevens met ons wil delen, gebruik dan onderstaand formulier voor een overboeking, je ontvangt dan voortaan ook onze nieuwsbrief.

Periodieke schenking

Je kunt een periodieke schenking natuurlijk zelf aanmaken bij je bank, maar als je je gegevens met ons wil delen, gebruik dan onderstaand formulier voor een overboeking, je ontvangt dan voortaan ook onze nieuwsbrief.  In de bovenste regel kun je kiezen uit eenmalige donatie,  maandelijks of jaarlijks.

Schenken met belastingvoordeel

Wist je dat je een groot deel van je gift terug kunt krijgen van de Belastingdienst ? Dit kan heel eenvoudig door je gift vast te leggen als periodieke schenking. Dit kun je regelen door een schenkingsformulier in te vullen. Hiervoor hoef je geen notaris in te schakelen. Voor een periodieke schenking met belasting voordeel, lees hier verder

Heb je vragen of opmerkingen? Bel gerust met: 023 – 525 53 02

Tenslotte kun je een donatie doen via onderstaand formulier

Bedrag

logo vogelhospitaal

Bezoekadres
Vergierdeweg 292
2026 BJ Haarlem

Openingstijden
Van 1 maart t/m 31 oktober: 9:00-17:00 uur
Van 1 november t/m 28 februari: 9:00- 16:00 uur

Klik hier voor onze contactpagina

Doneer veilig
met iDEAL

Bedrag

Help mee

Wil je meehelpen als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op.
Klik hier voor meer info

Kom in actie!

organiseer een actie om geld in te zamelen
Klik hier voor meer info