Wil jij met je bedrijf in actie komen voor het Vogelhospitaal?

Wij zijn aangesloten bij Geef.nl. Je kunt op hun site je eigen actie aanmaken voor het Vogelhospitaal en ons zo steunen. Je vertelt zelf het verhaal op onze pagina, je deelt het met jouw relaties en contacten , het geld komt rechtstreeks binnen op de rekening van het Vogelhospitaal maar je kunt het allemaal in detail volgen. Een efficiënt middel om acties te ondersteunen. Maar dan de actie… Wat kunnen jullie gaan doen?

Bedenk zelf een actie die past bij jouw organisatie:

Verkoop spullen voor het Vogelhospitaal: organiseer een veiling, een kofferbakmarkt of neem deel aan een braderie.

Kom in beweging: Organiseer een marathon of challenge van het een of ander. Ben je zelf geen marathonrenner? Geen probleem! Organiseer een marathon met een andere fysieke bezigheid, waar jij of jouw team zich wel prettig bij voelt. Fysieke challenges zijn een geweldige manier om mensen bereid te maken een donatie te doen aan jouw doel en geldinzamelactie. Een schaatsmarathon? rondjes rennen of fietsen ? een berg beklimmen? een schaakmarathon? een record paalzitten? Geef de fantasie vrij baan…. Laat je activiteit sponsoren.

Gebruik je organisatie talenten: Organiseer een event, een benefietvoorstelling of diner ten bate van het Vogelhospitaal.

Wij denken hierin graag met je mee. Bel ons gerust om een afspraak te maken en samen van gedachten te wisselen of stuur ons een bericht.

Contactpersoon: Nancy Bromet 06 – 21 89 82 48

logo vogelhospitaal

Bezoekadres
Vergierdeweg 292
2026 BJ Haarlem

Openingstijden
Van 1 maart t/m 31 oktober: 9:00-17:00 uur
Van 1 november t/m 28 februari: 9:00- 16:00 uur

Klik hier voor onze contactpagina.

Word vriend of partner

Steun ons! Sponsor ons vanaf € 250,-.
Klik hier voor meer info

Teambuilding

Een dagje klussen bij het Vogelhospitaal
Klik hier voor meer info

Wij zoeken

Kijk op onze wensenlijsten hopelijk kun je onshelpen
Klik hier voor meer info