Wil je met de school geld inzamelen voor het Vogelhospitaal?

Je weet waarschijnlijk wel dat wij voor een heel groot deel afhankelijk zijn van donaties. Wij vinden het fantastisch als we een les over vogels kunnen geven en als de klas dan ook een actie doet voor de vogels.

Samen met de hele klas of met groepjes van een paar vrienden en vriendinnetjes in actie komen voor de vogels. Wat zou er gedaan kunnen worden? Van alles! Doe een sponsorloop met de klas. Die hoeft niet perse te bestaan uit rondjes rennen, alle uitdagingen zijn een geweldige manier om mensen aan te sporen een donatie te doen, of om te sponsoren en op die manier bij te dragen aan de inzamelactie: rondjes door de stad fietsen, rondjes schaatsen, x aantal keer het kopje van Bloemendaal oprennen, het kan allemaal! Laat je fantasie de vrije loop en kies vooral iets wat je leuk lijkt en past bij de klas.

Niet zo sportief, maar zin in iets anders? Laat de klas bijvoorbeeld spullen inzamelen en verkopen voor het Vogelhospitaal! Ook flessen ophalen en inleveren voor het statiegeld levert veel op! Organiseer een veiling, regel een kraam of doe mee met een rommel- of kofferbakmarkt of ga op een braderie staan. Elke euro is er één!

Mocht je het ook online willen delen, dan kan dat. Wij zijn aangesloten bij het platform geef.nl. Op deze site kun je je eigen actie aanmaken voor het Vogelhospitaal en ons zo steunen. Je vertelt het verhaal op onze pagina, je deelt het online via de sociale media of WhatsApp en het geld dat je voor ons hebt verzameld komt rechtstreeks binnen op de rekening van het Vogelhospitaal. Op de site kun je alles in detail volgen.

Laat ons wel even weten wat je van plan bent. Wij denken hierin graag met je mee. Bel ons gerust om een afspraak te maken op 023 – 52 553 02, zodat we samen van gedachten kunnen wisselen, of stuur ons een bericht.

Wil je geld inzamelen voor het Vogelhospitaal? Kom in actie!

Laat ons wel even weten wat je van plan bent. Wij denken hierin graag met je mee. Bel ons gerust om een afspraak te maken. Je contactpersoon is:
Nancy Bromet 06-21898248, zodat we samen van gedachten kunnen wisselen. Je kunt ons ook een e-mail sturen

logo vogelhospitaal

Bezoekadres
Vergierdeweg 292
2026 BJ Haarlem

Openingstijden
Van 1 maart t/m 31 oktober: 9:00-17:00 uur
Van 1 november t/m 28 februari: 9:00- 16:00 uur

Klik hier voor onze contactpagina

Help mee

Wil je meehelpen als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op.
Klik hier voor meer info

Doneer en help

V.a. € 5,- tot en met € 50,- eenmalig, per maand of per jaar.
Klik hier voor meer info

Wij zoeken

Kijk op onze wensenlijsten hopelijk kun je ons helpen
Klik hier voor meer info