Wil je geld inzamelen voor het Vogelhospitaal?

Je weet waarschijnlijk wel dat wij voor een heel groot deel afhankelijk zijn van donaties van mensen zoals jij. Zonder donaties kunnen wij de zorg voor de vogels niet dragen. Je kunt donateur worden, maar wist je dat je ook je talenten kunt inzetten om ons op een leuke en unieke manier te kunnen ondersteunen?

Wij zijn aangesloten bij het platform geef.nl. Op deze site kun je je eigen actie aanmaken voor het Vogelhospitaal en ons zo steunen. Je vertelt het verhaal op onze pagina, je deelt het met je relaties en contacten en het geld dat je voor ons hebt verzameld komt rechtstreeks binnen op de rekening van het Vogelhospitaal. Op de site kun je alles in detail volgen.

Laat ons wel even weten wat je van plan bent.

Wij denken hierin graag met je mee. Bel ons gerust om een afspraak te maken. Je contactpersoon is:

Nancy Bromet 06-21898248, zodat we samen van gedachten kunnen wisselen. Je kunt ons ook een e-mail sturen

Wat zou je kunnen doen? Van alles! Ben je sportief? Doe eens mee aan een marathon. Die hoeft niet perse te bestaan uit meer dan 40 kilometer rennen, alle fysieke challenges zijn een geweldige manier om mensen bereid te maken een donatie te doen, of je te sponsoren en op die manier bij te dragen aan je inzamelactie: een berg beklimmen, rondjes door de stad fietsen, paalzitten, schaats- of schaakmarathon – het kan allemaal! Laat je fantasie de vrije loop en kies vooral iets waar je je prettig bij voelt.

Niet zo sportief, maar in een opruimbui? Ga bijvoorbeeld spullen verkopen voor het Vogelhospitaal! Organiseer een veiling, doe mee met een rommel- of kofferbakmarkt, ga op een braderie staan, of zet alles op Marktplaats. Elke euro is er één!

Ben je meer van het organiseren? Ook dan zijn er eindeloze opties! Organiseer bijvoorbeeld een event, zoals een benefietvoorstelling of diner, ten bate van het Vogelhospitaal.

logo vogelhospitaal

Bezoekadres
Vergierdeweg 292
2026 BJ Haarlem

Openingstijden
Van 1 maart t/m 31 oktober: 9:00-17:00 uur
Van 1 november t/m 28 februari: 9:00- 16:00 uur

Klik hier voor onze contactpagina

Help mee

Wil je meehelpen als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op.
Klik hier voor meer info

“Het Vogelhospitaal kan niet zonder de enorme inzet van vrijwilligers. Wij zijn daar erg dankbaar voor”

Word ook donateur

Steun ons vanaf € 5,-. Eenmalig, maandelijks of per jaar.
Klik hier voor meer info