Zitten jullie vergaderzalen altijd vol? Of denk je dat verandering van omgeving tot creatieve ideeën leidt? Dan hebben wij een goed idee: huur onze educatieruimte! Wij bieden je een bijzondere locatie, ruimte voor maximaal 50 personen en als bonus onze kennis. En wat misschien wel het mooiste is: je steunt ons er ook nog mee! Onze ruimte is te huur voor verschillende gelegenheden, zoals vergaderingen, bijeenkomsten, presentaties, educatie en trainingen. Wil je de ruimte huren voor een andere gelegenheid? Neem dan even contact met ons op. We vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

Tarieven

We hanteren twee verschillende tarieven: een sociaal tarief, voor verenigingen, stichtingen en andere gebruikers zonder winstbejag, en een commercieel tarief voor overige organisaties. Het sociaal tarief bedraagt € 50,00 (incl. btw) per dagdeel. Het commerciële tarief per dagdeel is € 100,00 (incl. btw). Dit is inclusief koffie en thee, alles is hiervoor aanwezig. Je moet het alleen zelf nog even zetten.

Op zoek naar nét dat beetje extra inspiratie, of na twee uur vergaderen toe aan ontspanning? In overleg kunnen we ook een arrangement op maat voor je organiseren. Het is bijvoorbeeld mogelijk de huur van de ruimte te combineren met een rondleiding in het Vogelhospitaal en/of een lezing gegeven door één van de beheerders of vrijwilligers. De extra kosten hiervoor bedragen € 50 per uur. Op deze pagina vindt je meer informatie.

Tijden

De ruimte is per dagdeel te huur van 9.00 uur tot 22.00 uur. Een dagdeel is een periode van maximaal 5 uur , bij meer dan 5 uur rekenen we 2 dagdelen. In het jonge vogelseizoen, van half april tot half september, is de ruimte alleen overdag te huur. De jonge vogels hebben dan hun rust nodig.

Capaciteit

Onze educatieruimte is een zaal van ongeveer 100 m 2 . Afhankelijk van de gewenste opstelling kunnen er maximaal 50 personen comfortabel gebruik van maken. Er zijn voldoende stoelen en tafels (6 kleine, 2 grote) aanwezig. Je bent vrij om deze zelf in de gewenste opstelling neer te zetten.

Toegang en parkeren

Op ons eigen terrein is ruimte voor ongeveer 6-8 auto’s, maar in de omgeving (bijvoorbeeld langs de parallelweg Vondelweg en bij het parkeerterrein van de sportvelden aan de Vergierdeweg) kan gratis worden geparkeerd. Het hek dat toegang verleent tot onze parkeerplaats wel graag sluiten als de laatste bezoeker binnen is! De vergaderruimte is niet rolstoeltoegankelijk, maar wel gelijkvloers.

Faciliteiten

Je kunt gebruik maken van onze beamer en Wifi om presentaties te geven (wel graag je eigen laptop meenemen). Er is een kleine keuken met 2 koffiefilterapparaten en een waterkoker. Op de gang zijn twee toiletten aanwezig.

Huisregels

Het Vogelhospitaal blijft natuurlijk in de eerste plaats een ziekenboeg, dus er moet te allen tijde rekening worden gehouden met de rust van onze patiënten. Daarom is de zaal afgescheiden van het hospitaal en verhuren we deze niet voor feesten en partijen.

We stellen het op prijs dat bezoekers niet op eigen houtje het terrein gaan verkennen, maar dit slechts onder begeleiding van één van onze medewerkers doen, zodat we zeker weten dat de vogels niet worden gestoord tijdens hun herstel. We laten jullie bijvoorbeeld tijdens een rondleiding graag alles zien.

De zaal wordt door ons aangeboden tegen een zeer scherp tarief, maar voor wat hoort wat: we verwachten dat de gebruikte ruimtes netjes worden achtergelaten. Dit houdt bijvoorbeeld in dat het meubilair is teruggezet, en dat alle vaat is opgeruimd. Zo helpen we elkaar een handje!

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur ons dan een bericht of bel ons: 023 – 5255302. We helpen je graag verder.

logo vogelhospitaal

Bezoekadres
Vergierdeweg 292
2026 BJ Haarlem

Openingstijden
Van 1 maart t/m 31 oktober: 9:00-17:00 uur
Van 1 november t/m 28 februari: 9:00- 16:00 uur

Klik hier voor onze contactpagina

Help mee

Wil je meehelpen als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op.
Klik hier voor meer info

Doneer en help

V.a. € 5,- tot en met € 50,- eenmalig, per maand of per jaar.
Klik hier voor meer info

Wij zoeken

Kijk op onze wensenlijsten hopelijk kun je ons helpen
Klik hier voor meer info