Het Vogelhospitaal ontvangt slechts beperkt subsidie van de gemeenten, hiermee wordt ongeveer een derde van de begroting gedekt. Voor de rest van de begroting is het Vogelhospitaal dus afhankelijk van donateurs en sponsoren. Om geld in te zamelen hebben we verschillende activiteiten:

Er worden het hele jaar acties georganiseerd, dit doen onze vrijwilligers op eigen initiatief. Het is heel eenvoudig, iedereen kan het! Als bedrijf, als schoolklas of als individu. Kijk voor meer informatie op Kom in actie.

Voor de huidige acties, klik hier.

Als je via Sponsorkliks een online bestelling doet bij je favoriete webwinkel, krijgen wij een kleine vergoeding. Kost niets en helpt de vogels! Voor meer informatie klik hier.

Wij collecteren geregeld in de omringende gemeenten, je kunt ons helpen door een bijdrage in de bus te doen, maar ook door collectant te worden, klik hier voor meer informatie.

Wij zijn geregeld aanwezig op evenementen en braderiën waar wij diverse artikelen verkopen. De opbrengst komt volledig ten goede aan de vogels.

Wil je helpen? Neem dan contact met ons op.