Nieuwe actie voor het Vogelhospitaal! Het “Something Broke” project

  • Wat is het:
    Een nieuwe actie voor het inzamelen van geld voor het Vogelhospitaal, door middel van het luisteren en delen van muziek.
  • Doel:
    € 1000,- voor het Vogelhospitaal.
  • Zo doe je mee:
    Door het project te volgen en de nummers te luisteren (streamen), opslaan en te delen. Als je dat via Spotify, Deezer of Apple Music doet, wordt er geld uitgekeerd. Word ook vrienden op Facebook of Instagram van Something Broke. Deel, volg of like de Facebook en Instagram pagina.Onderstaand de linkjes naar de diverse streamingsdiensten en sociale media:

Eind oktober 2023 is het inzameling project Something Broke voor het goede doel gestart. Er blijven continue nieuwe nummers bijkomen. Er staan inmiddels vijf nummers op de streamingsdiensten. Twee a drie weken later de 6e, drie weken later nr 7, enz. Het toevoegen van nieuwe nummers zal nooit eindigen. Het project blijft zolang het gaat doorlopen. De nummers zijn origineel, nieuw gecomponeerd en geschreven, ingespeeld, opgenomen, geproduceerd en uitgebracht door Cosmo Mannequin, in samenwerking met diverse artiesten. De nummers staan op de meeste platforms en streamingsdiensten: Spotify, Apple Music, Deezer, Amazon, Soundcloud….  etc.

Stichting Dierenlot heeft toegezegd om de opbrengsten van het eerste kwartaal 2023 te verdubbelen.

Een woord van Cosmo Mannequin:

“Het Something Broke project komt voort uit mijn zorgen over de wilde dieren, de natuur en de aarde en het leven op zich, en over hoe de toekomst er uit gaat zien. Er gaat veel kapot. Al dan niet expres of per ongeluk. Vaak om financieel gewin, de noodzaak voor voedsel (voor mensen) of door een ongeluk. Het is een heel breed spectrum van dingen die kapot gaan door menselijk handelen waardoor het leven op aarde onder druk staat. De gevolgen zijn vaak niet te overzien, maar wel ‘te zien’.
Deze gevolgen moeten worden gerepareerd of stoppen! Helaas is stoppen voorlopig geen realistisch doel, dus een “beetje” repareren lijkt mij het hoogst haalbare voor nu. Daar zet ik mij 110% voor in. Vandaar dat ik iedereen uitnodig het project te steunen. Per 1000 streams betaalt Spotify gemiddeld € 3,50 euro aan royalty’s, dus we hebben iedereen nodig!”

Wij willen iedereen alvast bedanken voor de aandacht en hopelijk doe je mee om die €1000 euro te realiseren! Veel luisterplezier!

Wil je geld inzamelen voor het Vogelhospitaal? Kom in actie!

Laat ons wel even weten wat je van plan bent. Wij denken hierin graag met je mee. Bel ons gerust om een afspraak te maken. Je contactpersoon is:
Nancy Bromet 06-21898248. Dan kunnen we samen van gedachten wisselen. Je kunt ons ook mailen

logo vogelhospitaal

Bezoekadres
Vergierdeweg 292
2026 BJ Haarlem

Openingstijden
Van 1 maart t/m 31 oktober: 9:00-17:00 uur
Van 1 november t/m 28 februari: 9:00- 16:00 uur

Klik hier voor onze contactpagina

Help mee

Wil je meehelpen als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op.
Klik hier voor meer info

Doneer en help

V.a. € 5,- tot en met € 50,- eenmalig, per maand of per jaar.
Klik hier voor meer info