Teambuildingsdag bij het Vogelhospitaal

Door je samen in te zetten als team voor een goed doel, bevorder je de teamgeest en het geeft ook een goed gevoel aan alle deelnemers.  Bij ons kun je een bijzondere dag beleven. Je kunt aan de slag met een leuke klus!  In overleg kijken we wat past bij jouw team, een dagje klussen aan ons pand? In de tuin aan de slag? Helpen met de vogels en de schoonmaak?

Het kan een mooi onderdeel zijn van jouw MVO beleid. Je helpt het Vogelhospitaal en tevens kan het gemotiveerde medewerkers opleveren.
Het is een goed alternatief voor de bekende teambuilding dagen op de hei of een teamuitje. Wij beschikken over een ruime educatieruimte die ook gebruikt kan worden als onderdeel van de dag. Kijk ook hier. Ook kunnen wij als onderdeel van de dag een lezing verzorgen over het Vogelhospitaal.

Actie voor het Vogelhospitaal

Je kunt ook samen met je medewerkers geld inzamelen voor het Vogelhospitaal. Wij zijn aangesloten bij Geef.nl. Op hun site kun je een eigen actie aanmaken voor het Vogelhospitaal en ons zo steunen. Je vertelt zelf het verhaal op onze pagina, deelt het met je relaties en contacten  en het geld komt rechtstreeks binnen op de rekening van het Vogelhospitaal. Een efficiënt middel om acties te ondersteunen.

Maar dan de actie… Wat kun je doen? Bedenk zelf een actie die past bij jouw organisatie:

  • Verkoop spullen voor het Vogelhospitaal, organiseer een veiling, een kofferbakmarkt of neem deel aan een braderie.
  • Kom in beweging: Organiseer samen een marathon of challenge van het een of ander. Ben je geen marathonrenner? Geen probleem! Organiseer een marathon met een andere fysieke bezigheid, waar jullie je wel prettig bij voelen. Fysieke challenges zijn een geweldige manier om mensen bereid te maken een donatie te doen aan jouw doel en geldinzamelactie. Een schaatsmarathon? rondjes rennen of fietsen ? een berg beklimmen? een schaakmarathon? een record paalzitten? Geef de fantasie vrij baan…. Laat je activiteit sponsoren.
  • Gebruik je organisatie talenten en de specialisten in je bedrijf: Organiseer een event, een benefietvoorstelling of diner ten bate van het Vogelhospitaal.

Wij denken hierin graag over mee. Bel ons gerust om een afspraak te maken en samen van gedachten te wisselen of stuur ons een bericht.

contactpersoon: Nancy Bromet 06-218 982 48

logo vogelhospitaal

Bezoekadres
Vergierdeweg 292
2026 BJ Haarlem

Openingstijden
Van 1 maart t/m 31 oktober: 9:00-17:00 uur
Van 1 november t/m 28 februari: 9:00- 16:00 uur

Klik hier voor onze contactpagina.

Word vriend of partner

Steun ons! Sponsor ons vanaf € 250,-.
Klik hier voor meer info

Wij zoeken

Kijk op onze wensenlijsten hopelijk kun je onshelpen
Klik hier voor meer info

Kom in actie

Verzin een actie of evenement om geld in te zamelen voor Het Vogelhospitaal.
Klik hier voor meer info