Taakomschrijving

Als bestuurslid geef je mede vorm aan het beleid van het Vogelhospitaal en draagt samen met de andere bestuursleden de verantwoordelijkheid voor het besturen van de Stichting. Het Vogelhospitaal is een kleine Stichting met een regionale functie. Er zijn 1 beheerder en 2 assistent beheerders in dienst en er werken ongeveer 60 vrijwilligers. De beheerders zijn vooral aan het werk met de dagelijkse leiding en de zorg voor de vogels. Als bestuur verrichten wij samen ook diverse taken, zoals het beheer van het gebouw, begeleiding van bouwprojecten, financiën en verzekeringen, ICT, marketing, PR, fondsenwerving en HR.

Eind 2023 gaat een van onze bestuursleden stoppen, wij zijn daarom op zoek naar versterking.

Ervaring

Wij zoeken kandidaten met enige bestuurservaring binnen een bedrijf, stichting of vereniging, bij voorkeur met een achtergrond in marketing, voorlichting of fondsenwerving.

Tijdsduur en regelmaat

Wij vergaderen ongeveer 1x per 6 weken een avond en daarnaast is het gemiddeld een paar uur per week werk, vrij in te delen vanuit huis of het Vogelhospitaal.

Wij bieden

Een boeiende vrijwilligersfunctie waarbij je te maken krijgt met alle facetten van het Vogelhospitaal. Een organisatie die volop in ontwikkeling is met mooie projecten. Wij kijken uit naar je komst!

Geïnteresseerd?

Heb jij interesse? Neem dan contact op met Nancy Bromet n.bromet@vogelhospitaal.nl

logo vogelhospitaal

Bezoekadres
Vergierdeweg 292
2026 BJ Haarlem

Openingstijden
Van 1 maart t/m 31 oktober: 9:00-17:00 uur
Van 1 november t/m 28 februari: 9:00- 16:00 uur

Klik hier voor onze contactpagina

“Het Vogelhospitaal kan niet zonder de enorme inzet van vrijwilligers. Wij zijn daar erg dankbaar voor”