Taakomschrijving

Hoewel de oude boerderij is omgevormd tot een modern hospitaal moet er natuurlijk onderhoud worden uitgevoerd en er moeten regelmatig allerlei klusjes worden
opgeknapt. Voor de werkzaamheden kan gebruik gemaakt worden van gereedschap dat aanwezig is.

Functie-eisen

Er wordt geen opleiding vereist, maar twee rechterhanden en technisch inzicht komen uiteraard zeer goed van pas. Deze handen kunnen aan de slag op het gebied van timmeren, schilderen, tegelen, loodgieterswerk en elektriciteit.

Tijdsbesteding

Het kluswerk wordt meestal uitgevoerd op 1 dag per week, tussen 9 .00 en 15.00 uur, veel volgens planning maar soms als er iets stuk gaat ook ad hoc. Op de woensdagen zijn er meer klussers aanwezig, die werken aan ons bouwproject Badhuis en vijvers. Indien nodig kunnen zij ook meehelpen bij grote onderhoudsklussen.

Wij bieden

Een gezellige atmosfeer en de uitdaging om met een beperkt budget samen het Vogelhospitaal te onderhouden en verbeteren. Ook hebben wij een jaarlijks vrijwilligersuitje.

Geïnteresseerd?

Heb jij interesse? Bel dan 023-5255302 om een afspraak te maken. We zitten aan de Vergierdeweg 292 in Haarlem. Je kunt ook een bericht sturen via ons contactformulier.