Taakomschrijving

Hoewel de oude boerderij is omgevormd tot een modern hospitaal moet er natuurlijk onderhoud worden uitgevoerd en er moeten regelmatig allerlei klusjes worden
opgeknapt. Voor de werkzaamheden kan gebruik gemaakt worden van gereedschap dat aanwezig is.

Functie-eisen

Er wordt geen opleiding vereist, maar twee rechterhanden en technisch inzicht komen uiteraard zeer goed van pas. Deze handen kunnen aan de slag op het gebied van timmeren, schilderen, tegelen, loodgieterswerk en elektriciteit.

Tijdsbesteding

Op de woensdagen zijn er meerdere klussers aanwezig en wordt meestal gewerkt tussen 9.00 en 15.00 uur, veel volgens planning maar soms als er iets stuk gaat ook ad hoc.  Dus als je op de woensdagen kunt is dat wel zo gezellig en praktisch! Maar ook op de andere dagen is genoeg te doen.

Wij bieden

Een gezellige atmosfeer en de uitdaging om met een beperkt budget samen het Vogelhospitaal te onderhouden en verbeteren. Ook hebben wij een jaarlijks vrijwilligersuitje.

Geïnteresseerd?

Heb jij interesse? Bel dan 023-5255302 om een afspraak te maken. We zitten aan de Vergierdeweg 292 in Haarlem. Je kunt ook een bericht sturen via ons contactformulier.

logo vogelhospitaal

Bezoekadres
Vergierdeweg 292
2026 BJ Haarlem

Openingstijden
Van 1 maart t/m 31 oktober: 9:00-17:00 uur
Van 1 november t/m 28 februari: 9:00- 16:00 uur

Klik hier voor onze contactpagina