Taakomschrijving

Hoewel de oude boerderij is omgevormd tot een modern hospitaal moeten er nog diverse vogelkooien en -vijvers worden gebouwd. De bestaande gebouwen en kooien vragen uiteraard jaarlijks om onderhoud, en er moeten regelmatig allerlei klusjes worden opgeknapt. Daarnaast hebben we altijd een groot project lopen waaraan wekelijks met een klusteam wordt gewerkt, meestal op dinsdag of woensdag. Dat is nu de afronding van het Badhuis voor de watervogels en wordt in de loop van 2021 het project buitenvijvers.

Functie-eisen

Er wordt geen opleiding vereist, maar twee rechterhanden en technisch inzicht komen uiteraard zeer goed van pas. Deze handen kunnen aan de slag op zowel het gebied van timmeren, schilderen, loodgieterswerk en elektriciteit.

Tijdsbesteding

De meeste van onze vrijwilligers werken een vast dagdeel per week. Het kluswerk en de verbouwingen worden bij voorkeur afgestemd op de beschikbaarheid van de overige klussende vrijwilligers, zodat er gezamenlijk projecten uitgevoerd kunnen worden.

Wij bieden

Een gezellige atmosfeer en de uitdaging om met een beperkt budget toch een mooi resultaat te creëren, waardoor mens en dier in een prettige, en veilige, omgeving kunnen vertoeven.

Geïnteresseerd?

Heb jij interesse? Bel dan 023-5255302 en vraag naar Wiebe Boomsma of Maria Elisa Hobbelink om een afspraak te maken, we zitten aan de Vergierdeweg 292 in Haarlem (vlakbij Spaarndam). Je kunt ons ook een bericht sturen via ons contactformulier.