Het Vogelhospitaal ontvangt slechts beperkt subsidie van de gemeenten, hiermee wordt ongeveer 40% van de begroting gedekt. Voor de rest van de begroting is het Vogelhospitaal dus afhankelijk van donateurs en sponsoren. Zonder de financiële steun van particulieren en bedrijven kunnen wij niet de juiste zorg en onderdak bieden aan de dieren die dat nodig hebben.

Kijk voor inspiratie op de pagina onze sponsoren. Wij denken ook graag met je mee. Bel ons gerust om een afspraak te maken en samen van gedachten te wisselen of stuur een bericht.

Help ons helpen! Klik hier voor de informatiefolder.
Contactpersoon: Nancy Bromet, telefoonnummer 06 – 218 982 48

Hoe kan jouw bedrijf helpen?

Word vriend of partner

Door vriend of partner te worden, draag je structureel bij aan het voortbestaan van het Vogelhospitaal. Samen kunnen we bepalen hoe we dit verder invullen.
Lees verder >>

Teambuilding

Teambuilding door samen de mouwen op te stropen of samen geld in te zamelen met een event of challenge.
Lees verder >>

Doneer spullen en diensten

Iedere donatie is welkom! Wij zijn dankbaar voor alle steun, zowel financieel als in natura. Kies een vorm die bij jou past.
Lees verder >>

Verhuur vergaderruimte

Ben je op zoek naar een inspirerende vergaderruimte in Haarlem? Wij bieden onze educatieruimte aan als betaalbare, duurzame vergaderruimte.
Lees verder >>

Kom in actie

Wil je met een activiteit geld inzamelen voor het Vogelhospitaal?

Wij zijn aangesloten bij Geef.nl. Je kunt op hun site je eigen actie aanmaken voor het Vogelhospitaal en ons zo steunen. Je vertelt zelf het verhaal op onze pagina, je deelt het daarna met je relaties en contacten , het geld komt rechtstreeks binnen op de rekening van het Vogelhospitaal maar je kunt het allemaal in detail volgen. Een efficiënt middel om acties te ondersteunen. Maar dan de actie… Wat kun je doen?

Bedenk zelf een actie die past bij jouw organisatie:

Verkoop spullen voor het Vogelhospitaal: organiseer een veiling, een kofferbakmarkt of neem deel aan een braderie.

Kom in beweging: Organiseer een marathon of challenge van het een of ander. Ben je zelf geen marathonrenner? Geen probleem! Organiseer een marathon met een andere fysieke bezigheid, waar jij of je team zich wel prettig bij voelt. Fysieke challenges zijn een geweldige manier om mensen bereid te maken een donatie te doen aan jouw doel en geldinzamelactie. Een schaatsmarathon? rondjes rennen of fietsen ? een berg beklimmen? een schaakmarathon? een record paalzitten? Geef de fantasie vrij baan…. Laat je activiteit sponsoren.

Gebruik je organisatie talenten: Organiseer een event, een benefietvoorstelling of diner ten bate van het Vogelhospitaal.

Wij denken hierin graag met je mee. Bel ons gerust om een afspraak te maken en samen van gedachten te wisselen of stuur ons een bericht.

contactpersoon: Nancy Bromet 06 – 21 89 82 48

Onze sponsoren
We zijn iedereen dankbaar die ons helpt. Wil jij ook doneren in natura aan het Vogelhospitaal? Kijk hier voor onze wensen.

Word vriend of partner

Steun ons! Sponsor ons vanaf € 250,-
Klik hier voor meer info

Doneer en help

V.a. € 5,- tot en met € 50,- eenmalig, per maand of per jaar.
Klik hier voor meer info

logo vogelhospitaal

Bezoekadres
Vergierdeweg 292
2026 BJ Haarlem

Openingstijden
Van 1 maart t/m 31 oktober: 9:00-17:00 uur
Van 1 november t/m 28 februari: 9:00- 16:00 uur

Klik hier voor onze contactpagina