Het Vogelhospitaal ontvangt slechts beperkt subsidie van de gemeenten, hiermee wordt ongeveer 40% van de begroting gedekt. Voor de rest van de begroting is het Vogelhospitaal dus afhankelijk van donateurs en sponsoren. Jaarlijks worden ongeveer 3800 wilde vogels opgevangen. Ze verkeren in nood en hebben medische zorg, rust, goed voedsel en veilig onderdak nodig.

Wilt u ons hiermee helpen? Uw bedrijf kan ons op verschillende manieren steunen:

  1. Wordt Vogelvriend of Businesspartner van ons Vogelhospitaal. Door vriend of partner te worden geeft u invulling aan uw MVO beleid, u toont aan medewerkers en relaties uw commitment aan dierenwelzijn en natuurbehoud in uw regio. Onze vrienden krijgen de mogelijkheid tot zichtbaarheid via onze communicatiekanalen en deelname aan onze jaarlijkse sponsoren dag. Met onze partners bespreken we graag alle extra mogelijkheden die we hebben. Een eenmalige gift is vanzelfsprekend ook mogelijk. Ook kunt u uw naam verbinden aan een specifiek project. U bent al Vogelvriend door een jaarlijkse donatie vanaf €250.
  2. Giften in natura. Wij kunnen van alles gebruiken, zoals hulp en advies, dierenvoer, schoonmaakmiddelen, bouwmaterialen, etc.
  3. Kom in actie voor ons Vogelhospitaal. Een gezamenlijk doel motiveert en versterkt de teamgeest onder uw medewerkers. Er valt van alles te bedenken zoals een sponsorloop, teambuilding door een dagje de mouwen opstropen bij ons, een veiling of benefietvoorstelling, een fietstocht, of iets totaal anders…
  4. Een donatie in plaats van een kerstpakket. Geef uw medewerkers de keuze om in plaats van een kerstpakket, geld te doneren aan het Vogelhospitaal.

Kijk voor inspiratie op de pagina onze sponsoren. Wij denken ook graag met u mee. Bel ons gerust om een afspraak te maken en samen van gedachten te wisselen of stuur een bericht.

Contactpersoon: Nancy Bromet, telefoonnummer 06 – 21 89 82 48.