Taakomschrijving

Het is jouw taak om onze website vogelhospitaal.nl te beheren en te onderhouden. Hieronder vallen kleine wijzigingen zoals het aanpassen van pagina’s, het plaatsen van vacatures, het uploaden van documenten zoals nieuwbrieven en jaarverslagen. We hebben ook nog een aantal grotere aanpassingen op ons verlanglijstje staan…maar laten we eenvoudig beginnen.

Functie-eisen

Onze website is gemaakt met WordPress en we gebruiken het Thema Avada. Het zou mooi zijn als je om kan gaan met WordPress. Avada is een uitgebreid thema en maakt je werk een stuk eenvoudiger. Mocht je daar geen kennis van hebben is dat geen probleem, het thema is erg gebruikersvriendelijk en snel te leren. Verder zou het fijn zijn als je zelf ook teksten zou kunnen schrijven op basis van aangeleverde gegevens. En ben je creatief en heb je leuke ideeën om de website nog leuker te maken dan zijn we helemaal blij.

Tijdsduur, locatie en regelmaat

Alles kan vanuit huis op het moment dat het jou uitkomt. De gewenste aanpassingen en eventuele documenten sturen we per email naar je toe. Zijn het wat grotere wijzigingen dan spreken we graag even met je af op het Vogelhospitaal. Verder maken we graag een keer per kwartaal een afspraak op het Vogelhospitaal om alles door te spreken en verdere acties te bedenken.

Wij bieden

Een gezellige atmosfeer, de kans om iets te leren en de vrijheid om met eigen invulling te komen en mee te denken hoe we het Vogelhospitaal meer bekendheid kunnen geven. Daarnaast organiseren we een jaarlijks vrijwilligersuitje.

Geïnteresseerd?

Heb jij interesse? Neem dan contact op met Stef van Sikkelerus via stef.vansikkelerus@vogelhospitaal.nl of bel 06 – 27 03 28 29.