Taakomschrijving

Als bestuurslid geef je mede vorm aan het beleid van het Vogelhospitaal en draagt samen met de andere bestuursleden de verantwoordelijkheid voor het besturen van de Stichting.
Het Vogelhospitaal is een kleine Stichting met een regionale functie. Er zijn 2 beheerders in dienst en er werken ongeveer 50 vrijwilligers. De beheerders zijn vooral aan het werk met de dagelijkse leiding en de zorg voor de vogels. Als bestuur verrichten wij samen ook diverse taken, zoals het beheer van het gebouw, begeleiding van bouwprojecten, financi├źn en verzekeringen, marketing, PR, fondsenwerving en HR.

Eind 2021 gaat ons bestuurslid bouw & beheer stoppen en ook ons bestuurslid veterinaire zaken, dus wij zijn op zoek naar 2 nieuwe bestuursleden.

Ervaring

Wij zoeken kandidaten met enige bestuurservaring binnen een stichting of vereniging, bij voorkeur met kennis van bouwzaken of met een achtergrond van bioloog/ecoloog/dierenarts of beleidsmedewerker natuur & milieu.

Tijdsbesteding en regelmaat

Wij vergaderen ongeveer 1x per 6 weken een avond en daarnaast is het gemiddeld een paar uur per week werk, vrij in te delen vanuit huis of het Vogelhospitaal.

Wij bieden

Een boeiende vrijwilligersfunctie waarbij je te maken krijgt met alle facetten van het Vogelhospitaal. Een organisatie die volop in ontwikkeling is met mooie projecten. Wij kijken uit naar je komst!

Geïnteresseerd?

Heb jij interesse? Neem dan contact op met Nancy Bromet via dit contactformulier.