Taakomschrijving

Als bestuurslid geef je mede vorm aan het beleid van het Vogelhospitaal en draagt samen met de andere bestuursleden de verantwoordelijkheid voor het besturen van de Stichting. Het Vogelhospitaal is een kleine Stichting met een regionale functie. Er zijn 2 beheerders in dienst en er werken ongeveer 50 vrijwilligers. De beheerders zijn vooral aan het werk met de dagelijkse leiding en de zorg voor de vogels. Als bestuur verrichten wij samen ook diverse taken, zoals HR, gebouw beheer en bouwproject begeleiding, financiën en verzekeringen, marketing, PR en fondsenwerving.

Ervaring

Wij zoeken iemand met enige bestuurservaring binnen een stichting of vereniging of als manager in het bedrijfsleven. Vooral ervaring op het gebied van fondsenwerving is een pre. Onze ideale kandidaat heeft een breed netwerk in de regio en vindt het leuk om ons te vertegenwoordigen en om namens ons geld in te zamelen. Kennis van vogels is niet noodzakelijk.

Tijdsbesteding en regelmaat

Wij vergaderen ongeveer 1x per 6 weken een avond en daarnaast is het gemiddeld een paar uur per week werk, vrij in te delen vanuit huis of het Vogelhospitaal.

Wij bieden

Een boeiende vrijwilligersfunctie waarbij je te maken krijgt met alle facetten van het Vogelhospitaal. Je krijgt de kans om je in de breedte te ontwikkelen en als je wil gratis deel te nemen aan workshops op gebied van fondsenwerving en vrijwilligerscoördinatie. Wij kijken uit naar je komst!

Geïnteresseerd?

Heb jij interesse? Neem dan contact op met Nancy Bromet via dit contactformulier.