Taakomschrijving

Als bestuurslid geef je mede vorm aan het beleid van het Vogelhospitaal en draagt samen met de andere bestuursleden de verantwoordelijkheid voor het besturen van de Stichting. Het Vogelhospitaal is een kleine Stichting met een regionale functie. Er zijn een beheerder en 2 assistent beheerders in dienst en er werken ongeveer 50 vrijwilligers. Het beheer team is vooral aan het werk met de dagelijkse leiding en de zorg voor de vogels. Als bestuur verrichten wij samen ook diverse taken, zoals het beheer van het gebouw, begeleiding van bouwprojecten, financi├źn en verzekeringen, marketing, PR, fondsenwerving en HR.

Ervaring

Wij zoeken een kandidaat met enige bestuurservaring binnen een bedrijf, een stichting of vereniging, en met ruime kennis van bouwzaken en ervaring in het begeleiden van projecten. Wij hebben voor de komende jaren een paar grote projecten gepland die onder verantwoordelijkheid van dit bestuurslid zullen vallen. Tevens ben je in deze functie ook contactpersoon voor de beheerder als het gaat om bouw&onderhoud.

Tijdsbesteding en regelmaat

Wij vergaderen ongeveer 1x per 6 weken een avond en daarnaast is het gemiddeld een paar uur per week werk, vrij in te delen vanuit huis of in het Vogelhospitaal.

Wij bieden

Een boeiende vrijwilligersfunctie waarbij je te maken krijgt met alle facetten van het Vogelhospitaal. Een organisatie die volop in ontwikkeling is met mooie projecten. Wij kijken uit naar je komst!

Geïnteresseerd?

Heb jij interesse? Neem dan contact op met Nancy Bromet via n.bromet@vogelhospitaal.nl