Taakomschrijving

Als bestuurslid geef je mede vorm aan het beleid van het Vogelhospitaal en draagt samen met de andere bestuursleden de verantwoordelijkheid voor het besturen van de Stichting.
Het Vogelhospitaal is een kleine Stichting met een regionale functie. Er zijn een manager en 2 beheerders in dienst en er werken ongeveer 50 vrijwilligers. De manager en de beheerders zijn vooral aan het werk met de dagelijkse leiding en de zorg voor de vogels.
Als bestuur verrichten wij samen ook diverse taken, zoals het beheer van het gebouw, begeleiding van bouwprojecten, financi├źn en verzekeringen, marketing, PR, fondsenwerving en HR.

Het bestuurslid portefeuille HR adviseert het bestuur over HR en organisatievraagstukken en ondersteunt het management bij de uitvoering van HR taken.

Ervaring

Wij zoeken iemand met enige bestuurservaring binnen een stichting of vereniging, bij voorkeur met de HR portefeuille of als HR manager in het bedrijfsleven. Kennis van vogels is niet noodzakelijk.

Tijdsbesteding en regelmaat

Wij vergaderen ongeveer 1x per 6 weken een avond en daarnaast is het gemiddeld een paar uur per week werk, vrij in te delen vanuit huis of het Vogelhospitaal.

Wij bieden

Een boeiende vrijwilligersfunctie waarbij je te maken krijgt met alle facetten van het Vogelhospitaal. Een organisatie die volop in ontwikkeling is met mooie projecten. Wij kijken uit naar je komst!

Geïnteresseerd?

Heb jij interesse? Neem dan contact op met Nancy Bromet via dit contactformulier.