Taakomschrijving

Je zorgt voor het juist administreren van alle gegevens van de patiëntenkaart en verwerkt die data in het softwaresysteem. Bovendien beantwoord je de telefoon en sorteert de post. Ook behoort mailselectie voor het beheer tot je taken, zodat zij zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Natuurlijk wordt hierbij wel discretie verlangd. Aangezien wij als stichting ook financieel op de kleintjes moeten letten, kun je helpen om benodigde producten ergens goedkoper te vinden.

Functie-eisen

Beleefde houding in omgang met mensen en een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Verder ben je in staat om overzicht te houden bij het sorteren en archiveren van de patiëntenkaarten, en bekend met werken achter een computer.

Tijdsduur en regelmaat

Wij hebben over het algemeen twee dagdelen van 4 à 4,5 uur. De meeste vrijwilligers werken een vast dagdeel per week, maar er zijn er ook een aantal die meerdere vaste dagdelen per week werken.

Wij bieden

Een gezellige atmosfeer, de kans om iets te leren, interne cursussen te volgen en lezingen te bezoeken.

Geïnteresseerd?

Heb jij interesse? Bel dan 023-5255302 en vraag naar Wiebe Boomsma of Maria Elisa Hobbelink om een afspraak te maken, we zitten aan de Vergierdeweg 292 in Haarlem (vlakbij Spaarndam). Je kunt ons ook een bericht sturen via het contactformulier.