Taakomschrijving

Als assistent-beheerder assisteer je de beheerder of vervang je deze bij diens afwezigheid. Je bent daardoor medeverantwoordelijk voor het welzijn van de opgenomen vogels en voor de dagelijkse organisatie in het Vogelhospitaal. De opvang en verzorging van de vogels moet in overeenstemming met de eisen van de wet en de protocollen van het Vogelhospitaal uitgevoerd worden. Je zorgt samen met de beheerder voor vakkundige verzorging en revalidatie van de zieke , verweesde en gewonde vogels die bij het Vogelhospitaal worden gebracht.

Je bemant indien nodig de aannameruimte waar de vogels worden gebracht. Je zorgt voor het juist administreren van alle gegevens van de opgevangen vogels op de pati├źntenkaart en beantwoordt de telefoon.

Het merendeel van de werkzaamheden bestaat uit het aansturen van de vrijwilligers en stagiairs, je begeleidt ze en leidt ze op. Bij onvoorzien personeelstekort roep je vrijwilligers op om op korte termijn voor anderen in te vallen.

Functie-eisen

Je bent stressbestendig en kunt goed overweg met zowel vogels als mensen. Je hebt aantoonbare ervaring in een vogelopvang of wildopvang en hebt leiding gegeven aan vrijwilligers.

Wij bieden

Wij hebben een vacature voor bepaalde tijd, voor 24-32 uur per week van 1 maart t/m 30 juni (in overleg zou start per 1 april ook nog kunnen). Het betreft een betaalde functie.

Geïnteresseerd?

Heb jij interesse? Stuur dan je sollicitatie aan g.kuiper@vogelhospitaal.nl