Vogelvriend

|||Vogelvriend
Vogelvriend2017-09-13T11:21:36+00:00

Wordt Vogelvriend van ons Vogelhospitaal. Door vriend te worden geeft u invulling aan uw MVO beleid, u toont aan medewerkers en relaties uw commitment aan dierenwelzijn en natuurbehoud in uw regio. Onze vrienden krijgen de mogelijkheid tot zichtbaarheid via onze communicatiekanalen:

Vogelvriend*          bijdrage €250 – €1000

U ontvangt een logovermelding op de bedankpagina van onze website, U mag gebruik maken van ons logo op uw website, U wordt vermeld op ons sponsorbord in de hal. U ontvangt een leuke verrassing van ons

Vogelvriend**         bijdrage €1000 – €2500

U ontvangt een logovermelding op de bedankpagina van onze website, U mag gebruik maken van ons logo op uw website, U wordt vermeld op ons sponsorbord in de hal. U ontvangt een leuke verrassing van ons, wij plaatsen een bericht op Facebook over uw steun.

Vogelvriend***       bijdrage €2500 – €5000

U ontvangt een logovermelding op de bedankpagina van onze website, U mag gebruik maken van ons logo op uw website, U wordt vermeld op ons sponsorbord in de hal. U ontvangt een leuke verrassing van ons, wij plaatsen een bericht op Facebook over uw steun, wij vermelden uw logo op onze flyers, wij plannen samen met u een leuke activiteit voor uw medewerkers.

Wilt u maatwerk? Wilt u structureel meer helpen en een bijdrage leveren van meer dan €5000? Dan nodigen wij  u uit om Businesspartner te worden.

Wij denken hierin graag met u mee. Bel ons gerust om een afspraak te maken en samen van gedachten te wisselen of stuur ons een bericht.

contactpersoon: Nancy Bromet 06 – 21 89 82 48