Wilt u met uw bedrijf of school geld inzamelen voor het Vogelhospitaal?

Wij zijn aangesloten bij Geef.nl. U kunt op hun site uw eigen actie aanmaken voor het Vogelhospitaal en ons zo steunen. U vertelt zelf het verhaal op onze pagina, u deelt het met uw relaties en contacten , het geld komt rechtstreeks binnen op de rekening van het Vogelhospitaal maar u kunt het allemaal in detail volgen. Een efficiënt middel om acties te ondersteunen. Maar dan de actie… Wat kunt u doen?

Bedenk zelf een actie die past bij uw organisatie:

Verkoop spullen voor het Vogelhospitaal: organiseer een veiling, een kofferbakmarkt of neem deel aan een braderie.

Kom in beweging: Organiseer een marathon of challenge van het een of ander. Bent u zelf geen marathonrenner? Geen probleem! Organiseer een marathon met een andere fysieke bezigheid, waar u of uw team zich wel prettig bij voelt. Fysieke challenges zijn een geweldige manier om mensen bereid te maken een donatie te doen aan uw doel en geldinzamelactie. Een schaatsmarathon? rondjes rennen of fietsen ? een berg beklimmen? een schaakmarathon? een record paalzitten? Geef de fantasie vrij baan…. Laat uw activiteit sponsoren.

Gebruik uw organisatie talenten: Organiseer een event, een benefietvoorstelling of diner ten bate van het Vogelhospitaal.

Wij denken hierin graag met u mee. Bel ons gerust om een afspraak te maken en samen van gedachten te wisselen of stuur ons een bericht.

contactpersoon: Nancy Bromet 06 – 21 89 82 48