Hoe werkt gratis sponsoren?

Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan het Vogelhospitaal, zonder dat het je een cent extra kost!

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan en 75% van deze commissie wordt op onze bankrekening gestort!

Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via (onze pagina bij) SponsorKliks.nl naar die site, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert het Vogelhospitaal hier direct van!

Door voor je volgende online aankoop op bovenstaande banner te klikken kom je op onze SponsorKliks-pagina, van waaruit je kunt bestellen. En dan stroomt bij ons het geld binnen. Je kunt ook de sponsorclicks app downloaden en als vertrekpunt voor je online shopping gebruiken.

Welk soort aankopen?

Je kunt kiezen uit een lange lijst aan webwinkels waar je voor bijna alles terecht kunt.

Hieronder een kleine selectie van de winkels in het SponsorKliks winkelcentrum:

★ Dinnersite.nl ★ Thuisbezorgd.nl ★ Bol.com ★ iTunes ★ Viking
★ Booking.com ★ Wehkamp ★ Zalando ★ Kras ★ Aktiesport
★ Expedia ★ Vodafone ★ Sneltoner.nl ★ BCC

Ook bij elke restaurantreservering of pizzabestelling kunnen we geld ontvangen in de kas.

Wil je zien wat je bijdraagt?

Transacties en inkomsten bekijken: door jouw e-mailadres door te geven aan SponsorKliks ontvang je wekelijks een bericht met online aanbiedingen voor het weekend en eenmaal per maand het overzicht van alle transacties met bijbehorende commissies aan het Vogelhospitaal. Daarmee verwachten we onze inkomsten fors te kunnen laten groeien.

Klik op deze link om je e-mailadres door te geven.

Olievlek

Je zou ons extra kunnen helpen als je deze informatie ook door zou willen geven aan je vrienden, familie en kennissen. Iemand die veel reist? Apparatuur en boeken koopt? Zelfs verzekeringen!