Sms het woord VOGEL naar 4333 en steun ons werk met €3 per bericht, dit is een eenmalige donatie en geen abonnement.

Wat kunnen we doen met jouw €3?
Met jouw sms help je ons de vogels helpen!

Met de donaties kan het Vogelhospitaal de vogels voorzien van medische hulp, verzorging, voedsel, medicijnen en tevens investeren in onderzoek en materialen. Hierdoor kunnen de vogels die bij het Vogelhospitaal binnen komen optimaal revalideren, waarna zij weer vrijgelaten kunnen worden in de natuur.

Net als vele andere goede doelen is Het Vogelhospitaal bij dit nummer 4333 van Geef Mobiel aangesloten. Van de €3 gaat ongeveer 87% naar het Vogelhospitaal, de andere 13% naar Geef Mobiel en je provider.

Na het verzenden van de sms ontvang je van ons een bedank-sms. Het bedrag wordt vervolgens verrekend met je telefoonrekening of beltegoed. Je gegevens, je mobiele nummer, behandelen we vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens. We zullen je mogelijk eenmalig contacteren om je van ons werk op de hoogte te houden en te bespreken of er andere manieren zijn waarop je ons wilt steunen. We mogen je hiervoor bellen omdat je ons financieel steunde met een SMS, ook al sta je ingeschreven in het Bel-me-niet register.

Ben je nog geen 16? Vraag dan eerst toestemming aan je ouders of voogd.