De Educatieruimte van het Vogelhospitaal huren? En ons ook nog steunen? Dat kan ! Deze is te huur voor bijeenkomsten en presentaties, educatieve doelen en trainingen. Andere doelen in overleg mogelijk.

Tarieven

Verenigingen, Stichtingen en andere gebruikers zonder winstbejag betalen een sociaal huurtarief. Voor andere gebruikers geldt het commerciële tarief. Het sociaal tarief per dagdeel bedraagt €50,00 incl. btw en het commerciële tarief €100,00 incl. btw . Wanneer je de educatieruimte huurt, kun je ook gratis zelf koffie en thee zetten.

In overleg kan er ook maatwerk plaats vinden. Het is mogelijk de huur te combineren met een rondleiding in het Vogelhospitaal en/of een lezing gegeven door een van de beheerders of vrijwilligers. De extra kosten bedragen €2,50 pp met een minimum van €40 per uur.

Tijden

De ruimte is per dagdeel te huur van 9.00 uur tot 22.00 uur, echter in het jonge vogelseizoen van half april tot half september alleen overdag. Een dagdeel is een ochtend, middag of avond (max 5 uur).

Capaciteit

Het is een zaal van ongeveer 100 m2, afhankelijk van de gewenste opstelling kunnen er maximaal 50 personen comfortabel gebruik van maken. Er zijn voldoende stoelen en tafels (6 kleine, 2 grote) aanwezig en deze kan men zelf in de gewenste opstelling neerzetten.

Toegang en parkeren

Er is een kleine parkeerplaats voor ongeveer 12 auto’s, er kan verder gratis in de omgeving geparkeerd worden (paralelweg Vondelweg, parkeerterrein sportvelden Vergierdeweg). Toegang via het hek naar de parkeerplaats, dit dient gesloten te worden als de laatste bezoeker binnen is . De zaal is niet rolstoeltoegankelijk, wel gelijkvloers.

Faciliteiten

Er zijn 2 toiletten aanwezig in de gang. Er is een kleine keuken met 2 koffiefilterapparaten en een waterkoker. Er is een beamer aanwezig, men dient zelf een laptop mee te brengen. Er kan gebruik gemaakt worden van de wifi.

Huisregels

We zijn een Vogelhospitaal en er moet dus rekening gehouden worden met de aanwezige zieke vogels. Daarom is de zaal ook afgescheiden van het hospitaal en niet te huur voor feesten en partijen. Het is ook niet de bedoeling dat bezoekers zonder begeleiding van een medewerker zelf over het terrein gaan lopen, de vogels hebben hun rust nodig. Maar in overleg kan met begeleiding wel een rondleiding geboekt worden.

We bieden de zaal aan tegen een zeer scherp tarief, dit gaat er van uit dat gebruik van de ruimte zelfservice is en dat alle ruimtes na gebruik weer netjes achter gelaten worden zoals ze waren aangetroffen. Het meubilair in de zaal weer terug gezet is, etc.

Contact

Voor vragen en meer informatie, stuur ons een bericht of bel ons: 023 – 5255302