Op zaterdag 11 september is er een exclusief Open Huis bij ons aan de Vergierdeweg 292 in Haarlem-Noord. Op aanmelding kun je een rondleiding van ongeveer een half uur krijgen achter de schermen van ons hospitaal. Vrijwilligers vertellen je dan hoe wij de vogels helpen die gewond , ziek of als weesje bij ons binnen worden gebracht.

Je kunt alles vragen en krijgt (bijna) ons hele hospitaal te zien.

Om de inwendige mens van een hapje of drankje te voorzien, is er een gezellige catering hoek die voldoet aan de geldende eisen. Daarnaast staan er een paar kraampjes en kun je loten kopen voor het Rad van Fortuin. De hele opbrengst komt ten goede van de vogels natuurlijk.

Vanwege de  anderhalve meter regel, is aanmelding noodzakelijk. Iedere tien minuten vertrekt er een groepje voor een rondleiding van een half uur.

Door Corona verviel onze open dag helaas weer, de veiligheid van onze vrijwilligers, vogels en bezoekers staat bovenaan. Nu dus geen breed opgezet programma waarin iedereen vrij kan rondlopen. Ook zijn de kinderactiviteiten niet haalbaar en zijn er minder kraampjes dan gebruikelijk. Maar we maken het zo veilig én gezellig als mogelijk.

Vrijwilligers en bestuursleden vertellen met passie over hun werkzaamheden. Wie zich geroepen voelt, is van harte welkom zich aan te melden voor één van de vele vacatures.

Deelname aan de rondleiding is gratis. De ruimte is beperkt. Tussen 10.00 en 15.30 vertrekt er iedere 10 minuten een groepje.

Reserveer je rondleiding