Het “Open Huis” op 12 september met exclusieve rondleidingen, Corona-proof, is geweldig fijn verlopen! De van te voren geboekte rondleidingen liepen perfect en werden enthousiast ontvangen. Het was fijn om met kleine groepjes te werken, de bezoekers kregen zo meer tijd en aandacht en voelden zich persoonlijk ontvangen en behandeld. En dat was voor de rondleiders zelf ook prettig.

We hadden drie kraampjes: loterij, gehaakte-en anderszins Vogelhospitaal producten en de grote catering tent en daar was het ook erg gezellig en ze hebben alle drie goed gedraaid.

Ook de Dierenambulance Velsen was er met hun ambulance en dat wat heel prettig omdat de bezoekers dat altijd weer machtig interessant vinden om van binnen te zien. Dus ook veel dank aan iedereen van Dierenambulance Velsen die geholpen heeft!

En dan hier even wat cijfers:
212 bezoekers uit 99 huishoudens (op een normale Open Dag ligt dat tussen 600 en 800 mensen), die vanaf 10.00 tot 15.20 zijn vertrokken voor totaal 33 rondleidingen, van een half uur elk, gegeven door 10 verschillende rondleiders!!!

De opbrengst was fantastisch en werd door Stichting Dierenlot verdubbeld. Dus ondanks Corona dit jaar een heel groot succes en zeker geschikt om te herhalen!