Reserveer je rondleiding

Geen grootse ‘open dag’ maar een wat intiemer ‘open huis’ dit jaar. Zo bieden wij toch gelegenheid om achter de schermen te kijken op zaterdag 12 september 2020 bij ons aan de Vergierdeweg 292 in Haarlem-Noord.

Om de anderhalve meter in acht te houden, is aanmelding noodzakelijk. Iedere tien minuten vertrekt er een groepje voor een rondleiding van een half uur. Vrijwilligers tonen hoe zieke of gewonde vogels worden opgevangen, verzorgd en weer vrijgelaten.

Door Corona verviel onze open dag van afgelopen maart, de veiligheid van onze vrijwilligers, vogels en bezoekers staat bovenaan. Nu dus geen breed opgezet programma waarin iedereen vrij kan rondlopen. Ook zijn de kinderactiviteiten niet haalbaar en zijn er minder kraampjes dan gebruikelijk. Maar we maken het zo veilig én gezellig als mogelijk.

Om de inwendige mens van een hapje of drankje te voorzien, is er een gezellige cateringhoek die voldoet aan de geldende eisen. De opbrengst van de loterij is, nu het aantal donaties wegens Corona is teruggelopen, belangrijker dan ooit.
Vrijwilligers en bestuursleden vertellen met passie over hun werkzaamheden. Wie zich geroepen voelt, is van harte welkom zich aan te melden voor één van de vele vacatures.

Deelname aan de rondleiding is gratis. Om de anderhalve meter in acht te houden, is aanmelding noodzakelijk, zonder reservering is toegang helaas niet mogelijk. Tussen 10.00 en 15.30 vertrekt er iedere 10 minuten een groepje voor een rondleiding van een half uur.

Reserveer je rondleiding