Dringend vrijwilligers nodig

Er zijn dringend vrijwilligers nodig voor de collecte van het Vogelhospitaal in de gemeente Zandvoort. De voorziening in Haarlem-Noord vangt vogels uit de hele regio op, dus ook uit de badplaats en Bentveld. Momenteel is er nog geen enkele collectant in het gebied actief.

Het is alweer drie jaar geleden dat het Vogelhospitaal een collecte kon houden in Zandvoort en Bentveld. Vanwege coronamaatregelen lag de fondsenwerving van deur tot deur in 2020 en 2021 stil.

“Maar gelukkig mag het nu weer,” aldus voorzitter Nancy Bromet. “De collecte is van 8 t/m 14 mei 2022. Het is gewoon ouderwets schudden met de bus of met gebruik van QR-code. Geen abonnementen verkopen! Wie een paar uurtjes de tijd heeft, is van harte welkom.”

Het collecteren kan plaatsvinden in de eigen woonstraat, buurt of desgewenst op de markt of in een winkelstraat.

Meer informatie: www.vogelhospitaal.nl/help-mee/word-vrijwilliger/collectanten

Aanmelden via e-mail: n.bromet@vogelhospitaal.nl