Onze tweede gratis winterlezing is nu eens een keer geen onderzoek, maar een foto boek presentatie. Toch is dit ook een vorm van onderzoek alleen zijn het beelden in plaats van data, die het verhaal vertellen.

Gedurende vierenhalf jaar reisde natuurfotograaf Sijmen Hendriks rond de Noordzee waar de natuur en de vogels onder grote druk staan. Hij fotografeerde vogels en de landschappen waarin zij leven. De ene keer in majestueuze natuurgebieden met schitterende vergezichten, de andere keer in grimmige industriegebieden of drukke kuststeden. Het project toont de schoonheid van het vogelleven rond de Noordzee; dit om duidelijk te maken wat er op het spel staat. Het resultaat van het project is een prachtig fotoboek (uitgegeven door KNNV en onderschreven door Vogelbescherming Nederland), een reizende tentoonstelling en een audiovisuele presentatie.

Jullie zijn van harte welkom om deze presentatie bij ons te komen bekijken.

Praktische informatie:

Donderdag, 19 december 2019 in het Vogelhospitaal van 19.00-21.00 uur

Vergierdeweg 292
2026 BJ Haarlem

We hebben maar beperkt ruimte , dus meld je snel aan:
Email: beheerder@vogelhospitaal.nl

Je bent pas ingeschreven als je van ons een bevestiging hebt ontvangen. Onze zaal heeft een maximum dat niet overschreden kan worden, dus wie het eerst komt, het eerst maalt!