Wil je ook een keer rond kijken in ons Vogelhospitaal? Op 30 maart is onze gezellige jaarlijkse Open Dag weer. Wij zijn dan open voor alle belangstellenden van 12.00 tot 16.00 uur. Een unieke kans voor een kijkje achter de schermen!

Je kunt dan een rondleiding krijgen en zien hoe wij alle zieke en gewonde vogels opvangen en verzorgen voor we ze weer vrijlaten. Mocht je verder nog vragen hebben lopen er vele vrijwilligers en bestuursleden rond, te herkennen aan het naamkaartje, die aangesproken kunnen worden voor al jouw vragen.

Er is weer een grote loterij, altijd prijs! Natuurlijk is de opbrengst voor het Vogelhospitaal, alle prijzen zijn gratis ter beschikking gesteld door diverse winkeliers en sponsoren.

Naast pony Pien en het knutselen, knippen en plakken, hebben we nieuwe kinderactiviteiten: onder begeleiding van een bioloog kunnen de oudere kinderen door een microscoop kijken naar veren, parasieten en levende monstertjes. De jonge onderzoekers kunnen ook aan de slag met het uitpluizen van uilenballen.

Er zijn vele kraampjes met leuke en lekkere producten. Afgewisseld met informatie stands over natuurorganisaties en dieren. Ook hebben we weer een kraam vol met mooie 2 e hands vogel- en natuurboeken.

Natuurlijk is er ook eten en drinken te koop bij ons cateringterras in de vliegkooi! Onze vrijwilligers bakken weer lekkere taarten.

Wij hopen jullie allemaal te ontmoeten op 30 maart!!

Adres: Vergierdeweg 292, Haarlem

Kijk ook op www.vogelhospitaal.nl