Wil je ook een keer rond kijken in ons Vogelhospitaal? Op 31 maart is onze gezellige jaarlijkse Open Dag weer. Wij zijn dan open voor alle belangstellenden van 12.00 tot 16.00 uur. Een unieke kans voor een kijkje achter de schermen!

Je kunt dan een rondleiding krijgen en zien hoe wij alle zieke en gewonde vogels opvangen en verzorgen voor we ze weer vrijlaten. Er worden jaarlijks meer dan 3000 vogels per jaar opgevangen in ons hospitaal aan de Vergierdeweg!

Dit jaar hebben wij ook een grote loterij waarbij vele prijzen te winnen zijn! Natuurlijk is de opbrengst voor het Vogelhospitaal, alle prijzen zijn gratis ter beschikking gesteld door diverse sponsoren.

Er kan door de kleine kinderen geknutseld worden of een ritje gemaakt op pony Pien. Er zijn diverse kraampjes met leuke producten en informatie over vogels en natuur, ook hebben we voor het eerst een kraam vol met 2e hands vogel en natuur boeken.

Natuurlijk is er ook eten en drinken te koop bij ons cateringterras in de vliegkooi!

Er zijn vele vrijwilligers en bestuursleden aanwezig die alles kunnen vertellen over vrijwilligerswerk bij het Vogelhospitaal. Wij hebben vele vacatures, er is voor iedereen wel iets bij.

Wij hopen jullie allemaal te ontmoeten op 31 maart!!

Adres: Vergierdeweg 292, Haarlem

Kijk ook op www.vogelhospitaal.nl