Uitnodiging lezing ir. Steve Geelhoed

Het Vogelhospitaal nodigt je uit om de eerste lezing van het winterseizoen bij te wonen. De lezing wordt gegeven door ir. Steve Geelhoed, onderzoeker aan het WUR (Wageningen University & Research).

Woensdag 13 december 2017 in het Vogelhospitaal van 19.00 tot 21.00 uur
Vergierdeweg 292
2026 BJ Haarlem

In zijn lezing schetst Steve Geelhoed een beeld van het voorkomen en de ecologie van vogels op de Noordzee. Net als op land hebben zeevogels soortspecifieke verspreidingspatronen. Op de Noordzee komt een breed spectrum voor, variƫrend van kust gebonden soorten tot min of meer kust mijdende soorten. Zo zijn duikers kust gebonden en is hun voorkomen beperkt tot het winterhalfjaar. Papegaaiduikers daarentegen kunnen bijna het gehele jaar op het Nederlands deel van de Noordzee gevonden worden. Ze komen echter verder uit de kust voor. Nieuwsgierig naar het voorkomen van de overige soorten? Meld je dan aan voor deze lezing.

We hebben maar beperkt ruimte , dus meld je snel aan:

Email: beheerder@vogelhospitaal.nl
Telefoon: 023-5255302

Wij hopen velen van jullie te mogen ontvangen!

Voor meer informatie, kijk op de website www.vogelhospitaal.nl