We kijken terug op een fantastische Open Dag afgelopen zaterdag. Mede door het mooie weer was het een druk bezochte dag, ongeveer 600 bezoekers wisten de weg naar het Vogelhospitaal te vinden.

Velen vertelden ons dat ze verrast waren door de mooie, ruime en schone verblijven voor de vogels en de gezellige sfeer onder de vrijwilligers. Het was reuze gezellig, de kinderen hebben geknutseld en op pony Pien een ritje gemaakt; de kraampjes trokken ook veel belangstelling evenals de Dierenambulance die van binnen bekeken kon worden. Wij zijn ook blij met de donaties in de collectebussen die we hebben ontvangen.

Wie de dag gemist heeft, moet weer even wachten, volgend jaar Maart is de volgende. Maar mocht je een zieke of gewonde vogel vinden of vrijwilliger willen worden, kun je bij ons terecht:

Kijk op www.vogelhospitaal.nl