Wilt je geld inzamelen voor het Vogelhospitaal?

Wij zijn aangesloten bij Geef.nl. Je kunt op hun site je eigen actie aanmaken voor het Vogelhospitaal en ons zo steunen. Je vertelt zelf het verhaal op onze pagina, je deelt het met je relaties en contacten , het geld komt rechtstreeks binnen op de rekening van het Vogelhospitaal en je kunt het allemaal in detail volgen. Een efficiënt middel om acties te ondersteunen. Maar dan de actie……Wat kun je doen

Bedenk zelf een actie die bij je past:

Verkoop spullen voor het Vogelhospitaal: organiseer een veiling, neem een kraam op een markt, of een kofferbakmarkt of neem deel aan een braderie.

Kom in beweging: Organiseer een marathon of challenge van het een of ander. Ben je zelf geen marathonrenner? Geen probleem! Organiseer een marathon met een andere fysieke bezigheid, waar jij je wel prettig bij voelt. Fysieke challenges zijn een geweldige manier om mensen bereid te maken een donatie te doen aan je doel en geldinzamelactie. Een schaatsmarathon? rondjes rennen of fietsen ? een berg beklimmen? een schaakmarathon? een record paalzitten? Geef de fantasie vrij baan…. Laat je activiteit sponsoren.

Gebruik je organisatie talenten: Organiseer een event, een benefietvoorstelling of diner ten bate van het Vogelhospitaal.

Laat ons wel even weten wat je van plan bent. Wij denken hierin graag met je mee. Bel ons gerust om een afspraak te maken en samen van gedachten te wisselen of stuur ons een bericht.

contactpersoon: Nancy Bromet 06 – 21 89 82 48